Algemeen
U kiest zelf een van de volgende eenvoudige betaalmethoden tijdens de bestelprocedure.

1. iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.

2. MisterCash / Belfius Direct Net
Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België.
Alle Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Mister Cash of Belfius Direct Net. Ze kunnen direct hun aankopen betalen in een voor hun vertrouwde bankomgeving.

3. SofortBanking
Online shoppen bij Plectrums.nl is ook mogelijk voor Europese klanten.Want met het aanbieden van SOFORT Banking (voorheen DIRECTebanking) in onze webshop bieden we klanten uit België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Italië, Frankrijk en Polen de mogelijkheid om te betalen met hun favoriete betaalmethode. Het betaalsysteem is vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL.

4. PayPal
Indien u kiest voor een betaling met PayPal, dient u tijdens het bestelproces deze optie te selecteren. U dient zich van te voren wel te hebben ingeschreven bij PayPal. U kunt o.a. uw bankrekening of creditcard koppelen aan uw PayPal account zodat u nog sneller kunt afrekenen.

5. Bankoverschrijving
Heeft u geen creditcard of bankrekening die geschikt is voor iDEAL of PayPal, dan kunt u ook via een bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op de bankrekening, onder vermelding van het ordernummer. Zodra uw betaling binnen is, nemen wij uw order in behandeling. Deze gegevens vind u tijdens de bestelprocedure en bij uw factuur die u ontvangt zodra u een bestelling bij ons plaatst.

6. Rembours
Kiest u voor rembours dan betaald u aan de postbezorger het volledige bedrag. Kosten hiervan bedragen € 19,95. Deze verzending wordt door PostNL bij u aangeboden. Alleen beschikbaar in Nederland.

7. Creditcard
Plectrums.nl ondersteund Visa, MasterCard en American Express als creditcards. Hier komen geen extra kosten voor in rekening.

8. AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor www.plectrums.nl.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

9. Betalen bij afhalen
U kunt uw plectrums ook bij ons afhalen op ons kantoor. Betalen kunt u vervolgens mij creditcard of pinpas. Binnenkort voegen we daar ook Apple Pay aan toe als zodra dit beschikbaar komt in Nederland.