Dunlop plectrums kopen doe je online via Plectrums.nl

Als grootste plectrumshop van Nederland kan Dunlop als grootste producent van plectrums natuurlijk niet ontbreken. Als je alleen al kijkt naar de kwaliteit & innovatie die Dunlop de laatste jaren in hun producten verwerkt zijn er weinig merken die enigszins in de buurt komen. Dus wil je Dunlop plectrums kopen? Ze zijn vanaf nu verkrijgbaar op Plectrums.nl

De plectrums van Dunlop zijn verkrijgbaar in een variëteit van maar liefst 12 series. Al deze series bestaan vaak ook weer uit verschillende plectrum diktes, dus het aantal Dunlop producten dat we aanbieden in onze shop loopt als snel op.

Dunlop plectrums kopenDe plectrums van Dunlop verkopen wij doorgaans per 6 of 12 stuks. Mocht je interesse hebben in grotere aantallen neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier, of stuur een mailtje naar info@plectrums.nl.

Tevens is het tegenwoordig mogelijk om je favoriete Dunlop plectrum ook te laten bedrukken met je eigen logo of afbeelding. Dus of je nu een multi-platina-artiest bent of een lokale band, iedereen kan Dunlop kwaliteit plectrums krijgen met zijn of haar logo erop gedrukt. Dus of je er nu mee speelt of ze simpelweg verzamelt. je krijgt altijd de hoogstaande Dunlop kwaliteit plectrums wanneer je op Plectrums.nl besteld.

Dit bericht is gepost in nieuws. Bookmark de link.
Deze site gebruikt cookies om uw browse-ervaring te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.