Verzenden en bezorgen

Leveringen

Onze leveringen worden standaard door PostNL in de brievenbus bezorgd, tenzij dit anders aangegeven staat bij het desbetreffende product. 

Wij streven ernaar om voorradige producten binnen 1 werkdag te bezorgen. Bedrukte plectrums (maatwerk) kunnen wij veelal eveneens binnen 1 werkdag bezorgen, door drukte kan dit echter uitlopen tot 1-2 werkdagen. Daar wij afhankelijk zijn van PostNL zijn leveren bij bij bestelling voor 16:00 op:
– Maandag = levering dinsdag
– Dinsdag – levering woensdag
– Woensdag = levering donderdag
– Donderdag = levering vrijdag
– Vrijdag = levering zaterdag
– Zaterdag/zondag = levering dinsdag

Verzendkosten
Voor bestellingen tot € 50,00 heeft u de volgende opties:

  • PostNL – Normaal (€ 2,20)
  • PostNL – Met Track&Trace (€5,99)

Bestellingen boven de € 50,00 worden in Nederland gratis door ons verzonden. Afhankelijk van de grote van de bestelling zal dit op één van de volgende manieren zijn:

  • Brievenbuspakketje (met Track&Trace)
  • Standaard pakketje (tot 10kg met Track&Trace)

Wij leveren onze producten wereldwijd. Staat uw land niet in de lijst met verzendlanden, neem dan contact met ons op. Standaard worden uw plectrums d.m.v. brievenbus post naar u verzonden. 

Betaalmethode
U kunt bij Plectrums.nl betalen via: iDEAL, MisterCash, SofortBanking, PayPal. Wij maken hiervoor gebruik van de payment service provider Mollie. 

Retourneren
Verpak het pakket op een zorgvuldige manier en zend het terug naar Plectrums.nl. Wanneer mogelijk bewaar het bewijs van verzending, je bent verantwoordelijk voor het pakket tot het bij ons gearriveerd is. Het is de verantwoordelijkheid van de verzender om de kosten van het verzenden te betalen en ervoor te zorgen dat het product niet beschadigd wordt tijdens het transport.

Wanneer de producten niet fatsoenlijk arriveren, kunnen we eventuele kosten doorberekenen voordat we overgaan tot het terugstorten van hetverschuldigde bedrag. Elk verschuldigd bedrag zal zo snel mogelijk betaald worden aan de rechthebbende binnen 14 dagen na het ontvangen van het product.